Sign In | Join Free | My flemtam.com
flemtam.com
Products
Search by Category
Home > Functional Fabric >

Anti-freezing and Non-Corrosion 1L QiangBao® Self- Sealing Agent

Categories Tubeless tire sealant
Brand Name: QIANGBAO
Model Number: FA1L
Certification: MSDS,ROSH,REACH
Place of Origin: PRC
MOQ: 3000PCS
Payment Terms: T/T
Supply Ability: 24000PCS per day
Delivery Time: 15-25 work days
Packaging Details: 1pcs/ctn
OEM: Available
CTN: 12 bottle
Color: Green
  • Haven't found right suppliers
  • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
  • And this service is free of charge.
  • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
  • Submit Buying Request
    • Product Details
    • Company Profile

    Anti-freezing and Non-Corrosion 1L QiangBao® Self- Sealing Agent


    Tire sealant-stop type leaking


    1L QiangBao® Sealant for tire instantly and repeatedly repairs tubeless tire tread area punctures up to 20mm in diameter using our self-own sealing formula.
    Stays liquid longer than any other sealant (6+ months)
    Seals multiple punctures repeatedly for more than 50 times.
    Non-corrosive to tire or rim.
    Non-flammable.
    Non-aerosol.
    Extend tire durability.
    Non-adhesive to tube, easy to clean.
    Upgraded bottle nozzle.
    Shelf-Time: 3 years

    Works betweeen temperature from -22C° to 80C°
    Became freezed below -22C°, but abel to restore to liquid form around 10C°
    (For OEM order, we can adjust freez point from -45C°to -5C° on customer’s request)


    Usages:


    1.Remove the valve core and fully deflate.


    2.Invert and shake the bottle evenly, then take out the seal film.


    3.Use the pipe to connect the bottle and tire valve then press the bottle to infuse the tire selant till suggested volume.


    4.Clean up the valve, reinstall the valve core and inflate tire.


    Cautions:


    1.The puncture is over the working range.

    Solution: Use other traditional ways, such as cold patch, cold bar glue,rubber strip.


    2.The puncture is on the top/side of the tire where sealant can't seal.

    Solution: Use other traditional ways, such as cold patch, cold bar glue,rubber strip.


    3.The tire sealant isn't added according to suggested volume.

    Solution:Add more sealant until the suggested volume.


    4.The inner tube and the cover tire are unmatched.

    Solution:Change to matched inner tube with the cover tire.


    5.The tire sealant can't form plug to seal well because of low tire pressure.

    Solution: Inflate the tire until attaining the standard tire pressure.


    6.The old puncture punctures again, and the puncture is over the working range.

    Solution: Use other traditional ways to seal, or change new tire.


    7.Old and bad quality tire will leak easily.

    Solution: Change new tire.


    8.The tire sealant can't form plug to seal well because of oil, waxiness and powder in new tire.

    Solution: Keep tire pressure and drive 2-4km.


    9. The mixture of solids and liquid is not rational, can't infuse into the tire completely.

    Solution: Fully shake the tire sealant before infusing into the tire.


    Always contact us with WhatsApp+8618158358661
    Or visit our website at http://qb-tire-sealant.com
    Product Tags:

    freeze plug removal

      
    Quality Anti-freezing and Non-Corrosion 1L QiangBao® Self- Sealing Agent for sale
    Send your message to this supplier
     
    From:
    Enter your email please.
    To: Wanshida Automobile Accessories Co., Ltd.
    Subject:
    Message:
    Characters Remaining: (0/3000)
     
    Inquiry Cart 0